Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Floep! Vrouw bevalt binnen een minuut

Een bevalling hoeft niet altijd lang te duren. Het kan ook letterlijk én figuurlijk in een oogwenk gebeuren. Zo beviel de Britse Jessica Stubbins (36) binnen een minuut van haar dochtertje Lucy.

Advertentie

Zonder hulp

Jessica was net afgezet door haar man Tom bij het ziekenhuis. Terwijl die op zoek ging naar een parkeerplek, beviel Jessica in het halletje van het Scunthorpe General Hospital van haar dochter. Binnen een minuut was het gebeurd, zonder hulp van een arts of verloskundige.

Bevalling gemist

Tom schrok zich een hoedje toen hij zag dat zijn vrouw was bevallen. ‘Het is een meisje, het is een meisje. Sorry, sorry,’ riep Jessica. ‘Ze voelde zich schuldig dat ik de bevalling had gemist,’ vertelt Tom. ‘Ik had niet door wat er aan de hand was en kon niet geloven dat ze het alleen had gedaan.’

Bewakingscamera

Op de beelden die zijn gemaakt door de bewakingscamera is te zien hoe Lucy tussen de schuifdeuren van het ziekenhuis bevalt. ‘Ik stopte mijn hand in mijn broek, perste en ving Lucy op met één hand,’ vertelt Lucy aan zender ITV.

Vals alarm

Eerder op de dag waren Jessica en Tom ook al in het ziekenhuis omdat ze dachten dat de bevalling was begonnen. Het bleek vals alarm. Een paar uren later, even na middennacht, bleek het wel raak. En hoe!

Advertentie

MEER LEZEN?

Auteur: Richt Kooistra – Bron: RTL Nieuws – Beeld: ?

Redactioneel – Offer – Babykalender

Alles lezen over de ontwikkeling van je baby?

Van baby tot peuter - Ouders van Nu
Shop nu