Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

supermarkt

Foto van moeder met kinderen in supermarkt gaat viral

De Amerikaanse Jess Wolfe liep samen met haar vier kinderen (een baby in de draagzak en drie kids van 3, 6 en 7) door de Aldi, toen ze werd aangesproken door een onbekende vrouw.

‘Ze vroeg of ze een foto van ons in de supermarkt mocht maken’, schrijft de 31-jarige moeder op Facebook.

Advertentie

Koesteren

De vrouw die de moeder op de schouders tikte, legde uit dat zij zelf nooit foto’s maakte van dit soort momenten met háár kinderen. Ze wilde de foto maken voor Jess, om haar eraan te herinneren dit soort momenten te koesteren.

Jess schrijft op Facebook dat haar kids klaagden over buikpijn, per se een donut wilden en met alle producten uit de schappen speelden… Je begrijpt, een chaos van jewelste. De vrouw wilde aan Jess meegeven ook dit soort momenten vast te houden, juist die alledaagse dingen.

Momenten in supermarkt

Ook beaamde de vrouw dat het niet gemakkelijk is om met vier kinderen boodschappen te doen. Dat miste de vrouw dan ook niet echt, maar ze vond het wel jammer dat ze destijds niet vaker bij dit soort alledaagse dingen heeft stilgestaan.

‘Ik zal voor altijd dit moment koesteren en de boodschap die de vrouw mij wilde meegeven,’ aldus Jess. Het Facebookbericht is inmiddels massaal gedeeld.

Bron: RTL – Beeld: Facebook