Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Fotoserie: zó is het om je kind geboren te zien worden

De geboorte van je kind is natuurlijk een moment om nooit te vergeten. Maar hoe bijzonder is het om je kind geboren te zien worden, terwijl je zelf vanaf de zijlijn meekijkt?

Kim Overton (39) was erbij toen haar draagmoeder beviel van haar kindje. Geboortefotografe Leilani Rogers legde dit bijzondere moment vast.

Advertentie

‘Zo snel mogelijk kinderen krijgen’

Toen Kim Overton op 34-jarige leeftijd erachter kwam dat ze een paar goedaardige tumoren had, werd haar geadviseerd om zo snel mogelijk kinderen te krijgen. En dus probeerde ze zwanger te worden, zonder partner. Op haar 39ste kreeg ze haar eerste kind. Een paar jaar later wilde ze graag nog een kindje, maar dat liep moeilijker.

Achternicht als draagmoeder

Gelukkig schoot achternicht Cydnee haar te hulp als draagmoeder. Dat ging niet zonder slag of stoot. Er werden twee embryo’s geplaatst, maar de 26-jarige moeder kreeg een miskraam. Cydnee en Kim besloten het nog een laatste keer te proberen. In juli 2015 was het dan eindelijk raak: Cydnee was zwanger van een jongetje. Negen maanden later kwam Oliver gezond ter wereld, in het bijzijn van de hele familie.

Leilani Rogers Austin TX birth photographer

intended parents waiting

first look at new baby

thankful for surrogacy

just born

thank you for the gift of surrogacy

surrogate and intended mother embrace

newborn baby smiles