Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Geniaal: boze blik van pasgeboren meisje gaat het internet over

Het moment dat je baby ter wereld komt, is voor elke ouder onvergetelijk. Maar de geboorte van de Braziliaanse Isabela wordt zelfs wereldwijd opgepikt. Met haar boze blik lijkt ze totaal niet onder de indruk te zijn van het leven buiten de baarmoeder.

Geboren worden, is voor baby’s een hele ervaring. Vanuit een rustige, warme en veilige buik komen ze ineens, na hard werken, in een heel nieuwe wereld terecht. Maar Isabela leek het niet zo’n big deal te vinden. Terwijl de meeste baby’s huilen nadat ze geboren zijn, gaf het pasgeboren meisje geen kik. Ze huilde niet en keek de dokters alleen boos aan, alsof ze eigenlijk nog iets langer in de buik had willen zitten.

Advertentie

Lees ook: Hoe beleeft je baby de geboorte?

Onvergetelijke geboorte

Het iconische moment werd vastgelegd door fotograaf Rodrigo Kunstmann, die door Isabela’s moeder was ingehuurd. Hij zal haar geboorte niet snel vergeten. ‘Ze opende haar ogen, maar huilde niet. De dokters moesten haar zelfs aanmoedigen om te huilen,’ vertelt hij aan het Braziliaanse blad Crescer. Het meisje bleef de dokters boos aankijken. Pas toen de navelstreng werd doorgeknipt, zette ze het op een huilen.

Wereldberoemd

De fotograaf deelde het kiekje met de boze blik op Facebook en in een mum van tijd ging-ie het hele internet over. Zo is de kleine Isabela in de eerste seconden van haar leven al wereldberoemd! Haar moeder is apetrots op haar beroemde baby, die ze een ‘geboren meme’ noemt.


Dit zijn ze: de bevallingstrends van 2020

Bron: babygaga.com – Beeld: Shutterstock