Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Geniaal: vader stuurt deze ‘sexy’ foto’s naar z’n vrouw

Tuurlijk, wasbordjes zijn altijd leuk om te zien, maar als je een druk gezinsleven leidt zijn er eh, ook ándere foto's waar we het spontaan warm van krijgen. Een Amerikaanse vader snapt dat helemaal en deelt zijn 'sexy' fotoreeks.

Hoe moet je een jubileum van zeven jaar gepast vieren? Corey Peters uit het Amerikaanse Alabama heeft er een tijdje over nagedacht. Toen wist hij het: sexy foto’s. En dan niet de sexy foto’s die je in het begin van een relatie stuurt, maar kiekjes waar zijn vrouw op dit moment écht warm van wordt. En dus pakte hij er niet alleen de camera, maar ook de stofzuiger en een fles afwasmiddel bij.

Advertentie

Tip: Zo voorkom je een dip in de liefde na komst baby

Thuiskomen was nog nooit zo leuk

Zijn vrouw ontving een reeks selfies van haar man in het huis, zoals een before-foto met de woonkamer die behoorlijk toegetakeld is door kindergeweld en een after-foto van een woonkamer waarop alle troep als sneeuw voor de zon is verdwenen. Op een andere foto neemt Corey de berg afwas onder handen. En het bed? Volledig opgemaakt, zónder een berg kleren, Dat is nog eens leuk thuiskomen!

Medicijn tegen de sleur

Coreys ‘sexy’ fotoreeks bleek een groot succes, en dus deelt hij het op Facebook. ‘Als je relatie een beetje in een sleur raakt, stuur haar zulke sexy kiekjes en ik beloof je dat ze niet van je af kan blijven als ze thuiskomt.’ Doe er je voordeel mee.

sexy foto's ouders

Lees ook: Voor nieuwbakken ouders: Lepeltje-lepeltje goed voor je relatie

Bron: Boredpanda – Beeld: Facebook