Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Gezocht: stagiair(e) online Ouders van Nu

Het grootste parentingplatform van Nederland zoekt per direct een redactie stagiaire voor print en online. Studeer je journalistiek, communicatie of een andere relevante HBO of WO studie en zoek je een afwisselende, creatieve stage waarbij je kunt interviewen, schrijven, online kunt publiceren en content kan creeren voor social media. Reageer dan hieronder. En nee, je hoeft geen kind te hebben, maar een beetje affiniteit ermee helpt je wel de dag door ;-)

Wat ga je doen?

Wil jij graag stage lopen bij een crossmediale redactie van blad met een website met een groot bereik die gericht is op (aanstaande) ouders? Dan is deze functie echt wat voor jou. Deze stage is creatief en afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Je krijgt de vrijheid om je eigen taken in te plannen en er is ruimte om met eigen ideeën te komen en die uit te voeren.

Advertentie

Samen met de chef redactie zorg je voor een goede online flow. Van het schrijven van artikelen voor tijdschrift tot het ontwikkelen van social media tegeltjes en van het opzetten van affiliate content tot het atomiseren van artikelen. Tijdens deze stage leer je verschillende facetten die meespelen op een online redactie. Na je stage weet je precies hoe het is om onderdeel uit te maken van een redactie, heb je veel inzichten opgedaan en heb je bovenal veel geleerd.

Jij bent:

 • Creatief en een aanpakker
 • Leergierig en nieuwsgierig
 • Zelfstandig, enthousiast en bent niet bang om initiatief te nemen
 • Handig met Photoshop, of staat open om dit te leren
 • Bent bekend met CMS/Wordpress, of staat open om dit te leren
 • Iemand die vlot kan schrijven en het leuk vindt om content te maken voor (toekomstige) ouders

Jij gaat o.a. het volgende doen:

 • Schrijven van artikelen voor de website van Ouders van Nu (in WordPress)
 • Content creëeren voor socialmediakanalen als Pinterest en Instagram
 • Ondersteunen van de online content coördinator bij verbeteringen aan de website
 • Content voor print en online maken
 • Maakt affiliate content

Dit bieden we jou:

 • Een uitdagende fulltime stage met veel diversiteit, waarin je alle ruimte krijgt om je theoretisch opgedane kennis uit de schoolbanken in de praktijk te brengen (en uiteraard veel bij te leren). Je bent niet alleen uitvoerend bezig, het aandragen van eigen ideeën en inzichten wordt gestimuleerd.
 • Een gezellig team, zelfs vanuit huis worden er (online) borrels en quizen georganiseerd.
 • Goede begeleiding van een ervaren content specialist
 • Een leenlaptop
 • € 350 stagevergoeding als je een HBO-opleiding volgt

Over Ouders van Nu

Ouders van Nu is het meest deskundige multimediale platform (print & online) voor alle (aanstaande) ouders met vragen over gezin, opvoeding en ontwikkeling van kinderen, van buik tot brugklas. Boordevol praktische informatie en advies, herkenbare en persoonlijke verhalen, een (inter)actieve community en een advies / aankoop portal voor verantwoorde baby & kinderproducten.

Over DPG Media

DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90 procent van alle Nederlanders. Hoe tof is dat?

Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) niet over. Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Meer weten over het stagelopen bij DPG Media? Lees hier wat stagiaires zeggen over het stagelopen bij DPG Media.

Geïnteresseerd?

Doe jij een hbo-opleiding journalistiek, media of communicatie? En ben je minimaal 3 maanden (fulltime) beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar Danique Hoofwijk: danique.hoofwijk@persgroep.net