Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

De goede eigenschappen van je kind: per sterrenbeeld

Benieuwd welke goede eigenschappen jouw kind heeft? Naarmate hij groter wordt, zal dat steeds meer duidelijk worden. Maar of hij die van jou of je partner heeft, of dat het in de sterren staat geschreven: wie zal het zeggen...

Advertentie

Volgens astrologen verklaart het sterrenbeeld van je kind vooral een heleboel. Of het klopt? Zeg jij het maar.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Het Waterman-kind is een echte allemansvriend die goed kan luisteren. Jouw kind omringt zich dan ook het liefst met een grote groep vrienden waarmee hij lekker kan kletsen. Geef je kind op voor leuke groepsactiviteiten en wij kunnen je garanderen dat hij helemaal zal opbloeien.

Tip! Hier bestel je de leukste gepersonaliseerde posters met het sterrenbeeld van jouw kind

Vissen (20 februari – 20 maart)

Vissen-kinderen zijn ontzettend lief en onbaatzuchtig. Ze zijn dan ook hartstikke makkelijk in de omgang. Ze vinden het leuk als iedereen goed met elkaar kan opschieten, en zijn gevoelig voor de gedachten en gevoelens van anderen. Zorg ervoor dat je kind zich comfortabel voelt, zodat hij tegelijkertijd comfort kan bieden aan anderen.

Advertentie

Ram (21 april – 19 april)

Rammen zijn hartstikke vastbesloten, wat een geweldige eigenschap is om te hebben. Ze vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en maken áltijd alles af waar ze aan beginnen. De kans is dan ook groot dat jouw kind een kleine artiest in wording is: hij zal net zo lang oefenen tot hij ergens in uitblinkt.

Stier (20 april – 20 mei)

Stier-kinderen zijn van nature aardig en gevoelig, maar hebben wel een wilde kant. Ze vinden het leuk om hard te werken en helpen graag mee met klusjes in en rondom het huis. Zeker als hier geld voor tegenover staat. Wanneer je een stier een taak geeft, kun je er vanuit gaan dat hij deze goed zal afronden.

Tweeling (21 mei – 21 juni)

Tweelingen staan overal voor open. Het zijn echte probleem-oplossers die zich er niet makkelijk vanaf maken. Ze benaderen problemen altijd vanuit verschillende perspectieven en vinden het leuk om mee te denken.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Deze gevoelige zielen zijn echte dromers. Ze zijn gek op artistieke activiteiten, zolang ze maar niet buiten de lijntjes hoeven te kleuren. Laat ze daarom lekker in hun eigen bubbel zitten, waar ze naar hartenlust kunnen dagdromen.

Advertentie

Leeuw (23 juli – 21 augustus)

Leeuwen zijn geboren leiders: ze zijn zelfverzekerd en blinken uit tijdens groepsactiviteiten. Omdat ze het leuk vinden om in het middelpunt van de belangstelling te gaan, sloven ze zich graag uit als daar een complimentje tegenover staat. Laat jouw kleine leeuw zijn eigen stem ontwikkelen, door het voortouw te nemen tijdens klusjes en door anderen te helpen.

Maagd (22 augustus – 22 september)

Maagden zijn echte perfectionisten. Ze vinden het leuk om alles netjes en georganiseerd te houden, dus om een slordige slaapkamer hoef je je als moeder niet druk te maken. Omdat ze zo perfectionistisch zijn ingesteld, vinden ze het leuk om andere te helpen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Sommige kinderen hebben een hekel aan delen, maar daar hoef je je bij een Weegschaal gelukkig nooit druk om te maken. Weegschalen vinden het namelijk belangrijk dat alles netjes en eerlijk verloopt. Ze zullen altijd één van de eerste zijn die aanbieden om iets te delen, en geven met het liefst het grootste stukje aan de ander weg.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn hartstikke zelfstandig ingesteld, en doen het liefst alles in hun eentje. Ze houden vaak van lezen en vinden het leuk om iets te doen waarbij hun brein wordt uitgedaagd. Geef jouw Schorpioenkind daarom de kans om lekker in zijn eentje te spelen en geef ze af en toe een grote knuffel.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters vinden het geweldig om buiten te zijn en kunnen het vaak uitstekend vinden met dieren. Ze vinden het dan ook heerlijk om een huisdier te hebben waar ze voor kunnen zorgen. Als jij thuis een hond of kat hebt, dan kun je er vanuit gaan dat deze genoeg liefde en aandacht van jouw kind zal krijgen.

Steenbok (23 december – 20 januari)

Steenbokken zetten altijd hun beste beentje voor. Ze zijn ambitieus en vinden het niet erg om ergens hard voor te moeten werken. Als jouw kind iets voor ogen heeft, dan gaat hij er voor de volle 100 procent voor, en zal hij met vlag en wimpel slagen.

Lees hier wat de ‘slechte’ karaktereigenschappen van je kind zijn, per sterrenbeeld.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Popsugar.com – Beeld: Shutterstock