Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Hilarisch én herkenbaar: vermoeide ouders vallen in slaap tijdens newborn-fotoshoot

'Slaap wanneer de baby slaapt'. Geldt dat ook als je baby een dutje doet tijdens een newborn-fotoshoot? Twee jonge ouders waren zo uitgeput dat ze de fotosessie met hun zoontje nauwelijks hebben meegekregen.

Advertentie

Gebroken nachten en chronisch slaaptekort zijn part of the game als je een pasgeboren baby hebt. Mét het risico dat je op elk moment en elke locatie in slaap kunt vallen. Twee Amerikaanse ouders zagen hun kans schoon tijdens de newborn-fotoshoot van hun zoontje Theodore. Terwijl zijn piepkleine handjes en voetjes op de kiek werden gezet, haalden Cindhi en Ross David wat slaap in.

Lees ook: Gebroken nachten: hoe houd je het (beter) vol?

Lang dutje

Het dutje was niet helemaal de bedoeling. Voor Cindhi was het de eerste keer sinds de bevalling dat ze het huis verliet. ‘Ik vond het heerlijk om weer met normale kleding en gewassen haar de deur uit te gaan,’ vertelt ze in The Today Show. Toen het jonge gezin op de fotoshootlocatie arriveerde, spotte Ross al snel de zachte bank. Met maar twee uur slaap op de teller, besloten de kersverse ouders ‘even’ te relaxen, wat uitmondde in een powernap van 45 minuten.

TIP! Bewaar de foto’s van de babytijd in één van deze leuke baby fotoboeken!

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Voor fotograaf Sarah Jankowski niets vreemds: er vallen wel vaker uitgeputte ouders in slaap tijdens de fotoshoot van hun baby. Ze besloot de ouders dan ook niet wakker te maken en ging ongestoord haar gang om de kleine Theodore op foto te zetten. Ook legde ze het hilarische en herkenbare moment vast. De jonge moeder vindt het jammer dat ze de fotoshoot van haar zoontje heeft gemist, maar is blij met het extra beetje slaap én het eindresultaat van de fotoshoot.

Advertentie


Handig: 12x zo maak je de mooiste foto’s van je pasgeboren baby

Bron: babygaga.com – Beeld: Simply Joyful Moments