Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Hilarisch! Moeder drukt leeftijd van baby uit in pizzapunten

Een maandelijkse foto van je baby het eerste jaar is een eenvoudige en schattige manier om te zien hoe je baby tijdens die eerste twaalf maanden verandert. Dat dit geen standaard foto's hoeft op te leveren bewijst deze moeder, die in pizzapunten uitdrukt hoe oud haar zoontje is.

Advertentie

Check hier onze babykalender om de ontwikkeling van je baby van maand tot maand te volgen.

Via Facebook deelde de Amerikaanse fotografe Dani Giannandrea een fotoproject waar ze het afgelopen jaar aan had gewerkt. Met in de hoofdrol haar tweede zoon, Lorenzo, én pizza. De fotoreeks laat op een creatieve manier het groeiproces van baby Enzo van maand tot maand zien. Vanaf zijn geboorte tot aan zijn eerste verjaardag op 10 februari maakte Giannandrea elke maand een foto van haar baby liggend op een geopende pizzadoos. De pizzapunten naast hem verklappen hoeveel maanden Enzo op dat moment is. Het schattige resultaat ging vervolgens in no-time het hele internet over.

My little baby Lorenzo is breaking the internet today.
Bron: Dani Leigh Photography

Advertentie

Ode

Het idee voor het pizzathema kwam eigenlijk van haar moeder, vertelt Giannandrea. ‘Lorenzo’s oma zei dat ik de foto’s eigenlijk een Italiaans tintje moest geven als een ode aan zijn naam en afkomst, aangezien de familie van mijn man Italiaans is. Aanvankelijk wilde ik naast een pizzadoos iets van borden gebruiken.’ Ze zocht op Pinterest naar pizza-inspiratie, maar echt goede ideeën om te kopiëren vond ze niet. ‘Maar toen bedacht ik dat, als we zoiets zouden doen, we net zo goed eens per maand zelf pizza konden eten. We houden van onze lokale pizzeria, il Forno, dus naast een leuk idee was het vooral ook lekker praktisch.’

Lees ook:

Bron: Romper Beeld: Facebook/Dani Leigh Photography