Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Hilarisch: moeder ontwaakt uit haar dutje en treft haar peuter met lipstick aan

Kinderen, je kunt ze ook nooit alleen laten. Terwijl deze uitgeputte moeder heel even een dutje deed, ontdekte haar peuter een van haar lipsticks. Dat bleek geen goede combinatie...

Je denkt even een minuutje je ogen dicht te doen, maar belandt toch even in dromenland. Eenmaal wakker hóóp je dat je kind het huis niet heeft afgebroken. Kiara Chandler had minder geluk met haar 2-jarige dochter, die ze met een lipstick in haar hand aantrof… . Ze ontwaakte uit haar powernap en ontdekte dat haar hele huis was onder gekalkt met lipstick. Het behang, de lichtknoppen, het houten hek bij de trap: niets bleef bespaard. Een nog grotere schok kwam toen ze haar dochter zag. De peuter had ook zichzelf onder handen genomen met lipstick, want ja… die kleur was gewoon te mooi om het alleen bij je lippen te houden.

Advertentie

Lees ook: Zo ga je om met een brutale peuter

Geestige beelden

Aan één ding had de geschrokken moeder nog wel gedacht. Ze greep de camera erbij om de acties van haar stoute peuter vast te leggen. De video deelde ze op social media, waar die meteen flink werd gedeeld. Veel ouders vonden het maar al te herkenbaar. Het kan dus de besten overkomen.

Nog meer lachen? 15x lompe, maar hilarische uitspraken van kinderen

Bron: babygaga.com – Beeld: Facebook