Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Hilarisch: vader bedenkt geniale manier om baby borstvoeding te geven

Borstvoeding kan alleen door moeders gegeven worden? Fout, dacht een Amerikaanse vader. Hij bedacht een geniale manier waardoor hij zijn dochtertje ook de borst kan geven. Althans, dat laat hij haar geloven.

Als je baby de fles weigert en uitsluitend de borst wil, kan dat flink frustrerend zijn. Vooral als je als moeder net op pad bent en vader de zorg op zich moet nemen. Wat doe je dan? Het overkwam een Amerikaanse vader. Zijn dochtertje wilde op geen manier uit de fles drinken, wat hij ook probeerde. Er zit maar een ding op, dacht hij: borstvoeding geven.

Advertentie

Lees ook: Baby weigert fles, wat nu? 

Creatief ouderschap

De vader ging aan de slag met een schaar om een gat in zijn shirt te knippen. Vervolgens verstopte hij de fles onder zijn shirt, het tuitje precies door het gaatje. Tja, soms moet je een beetje creatief zijn als ouder. En ja hoor, zijn dochtertje trapte erin en dronk gulzig uit de borst, eh, fles.

Internethit

Deze geniale truc moet gedeeld worden, vond de vader. En dus plaatste hij een video op Twitter, om andere vaders met flesweigerende baby’s te helpen. De video is tienduizenden keren gedeeld en daarmee een ware internethit.

Lees ook: Spoedcursus: borstvoeding voor partners

Bron: babygaga.com – Beeld: Twitter