Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Hits van Adele worden slaapliedjes voor baby's

Dat muziek een goede invloed heeft op baby's staat vast. Van deze wetenschap maakt de muziekgroep Rockabye Baby, die popmuziek opnieuw inspeelt als slaapliedjes, goed gebruik. Vanaf 29 april kun je je baby rustig krijgen of in slaap wiegen op liedjes van zangeres Adèle.

Op de playlist staan 12 hits van Adèle die omgetoverd zijn tot instrumentale slaapliedjes. Deze vormen samen het album Lullaby Renditions of Adele. Onder andere Rolling in the Deep vind je er op terug. Perfect om je baby mee in dromenland te krijgen of gewoon als ontspannen achtergrondmuziek.

Advertentie

‘Twinkle, twinkle’

Het album is voor Adèle (en haar zoontje) wellicht ook een mooie uitkomst. Vorig jaar vertelde ze dat ze juist nog geen eigen nummers voor hem zingt. ‘Hij houdt niet echt van mijn muziek’, zei ze toen. Dus hield ze het bij klassiekers: ‘Twinkle, twinkle en Row, row, row your boat.’

ZIE OOK: Moeder krijgt baby binnen 1 minuut in slaap

Reeks

Adèle is niet de eerste artiest van wie de hits werden omgezet naar slaapliedjes. Zo komen U2, Muse, Coldplay, Maroon 5 en Rihanna ook in de reeks voor. Hun liedjes zijn eveneens in babyproof versie beschikbaar.

De hele tracklist van Lullaby Renditions of Adele:
1. Hello
2. Someone Like You
3. Rolling in the Deep
4. Set Fire to the Rain
5. Rumour Has It
6. Hometown Glory
7. Skyfall
8. Million Years Ago
9. Turning Tables
10. Chasing Pavements
11. Make You Feel My Love
12. When We Were Young

LEES OOK: 11 doorslaaptips voor baby’s: advies van moeders

Bron: Qmusic – Foto: Shutterstock