Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
horoscoop kleuter
door

Zo gehoorzaam is je kleuter volgens zijn sterrenbeeld

Als je in verwachting bent, heb je vast weleens gecheckt wat voor sterrenbeeld je kind waarschijnlijk zal krijgen. Zijn sterrenbeeld vertelt je namelijk een heleboel over het karakter van je kind. Volgens astrologen verklaart het zelfs hoe gehoorzaam je kind is. Loopt je kind al op deze aardbol rond? Check dan even of het klopt!

Advertentie

Waterman (21 januari – 19 februari)

Verwachting: Hij zal je af en toe testen, maar over het algemeen luistert hij goed.

Watermannen zijn vriendelijk en ruimdenkend. Je kind heeft geen probleem met luisteren. Hij snapt precies wat je bedoelt. Maar hij kan ook koppig zijn. Af en toe zal hij even testen waar de grenzen liggen.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Verwachting: Hij luistert goed, maar komt vaak alsnog in de problemen, omdat hij een beetje een pechvogel is.

Vissen zijn ontzettend medelevend en gevoelig. Ook zijn ze heel beïnvloedbaar en kunnen ze zich goed aanpassen aan hun omgeving. Je kind is heel gehoorzaam, maar als zijn vriendjes hem zeggen dat hij iets anders moet doen, dan laat hij zich snel beïnvloeden.

Advertentie

Ram (21 maart – 19 april)

Verwachting: Ai… Bereid je voor op een uitdaging!

Een Ram is een geboren leider. Ze zijn dapper, energiek, eerlijk en optimistisch. Heb je weleens een kind nog harder weg zien rennen, nadat zijn moeder kwaad ‘Kom hier!’ naar hem riep? Typisch een actie voor de Ram. Luisteren? Dat is niet hun beste eigenschap.

TIP: Opvoeden en grenzen stellen op een liefdevolle manier? Deze boeken helpen je erbij.

Stier (20 april – 20 mei)

Verwachting: Uiteindelijk zal een Stier luisteren, maar het gaat je veel moeite kosten.

Koppig, koppig en nog eens koppig. Dat is de Stier. Daarnaast zijn ze bezitterig en delen ze liever niet. Een goede eigenschap is dat ze erg loyaal zijn. Wil je dus dat hij écht luistert? Speel dan in op zijn gevoel en zeg dat dit echt het beste voor iedereen is.

Advertentie

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Verwachting: Het kan alle kanten op met Tweelingen. Het is net een doos bonbons. Je weet nooit wat je kan verwachten.

Het is een verschil van dag en nacht: de ene keer reageert de Tweelingen zo en de andere keer weer totaal anders. Eigenlijk zijn ze gewoon heel besluiteloos. Heeft je Tweelingen een goede dag, geniet er dan maar van!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Verwachting: Over het algemeen is het Kreeft-kind loyaal en luistert hij goed.

Kreeften zijn gevoelig, liefdevol en gezinsgericht. Ze zijn geen groot fan van gezag en kunnen ook best humeurig zijn, maar harmonie binnen het gezin vinden zij belangrijk. Kreeften kunnen wel heel wraakzuchtig zijn. Denk maar niet dat hij naar je luistert als jij hem kwaad hebt gemaakt.

Leeuw (23 juli – 21 augustus)

Verwachting: Als hij niet wil wat jij wilt, dan heb je een probleem.

De Leeuw is vurig en brult graag. Ze zijn graag het middelpunt van de aandacht en willen hun zin krijgen. Als hij niet wil wat jij wil, dan zet hij het op een brullen. Bereid je dus maar voor op flink wat meltdowns.

Lees ook: Dit zijn belangrijke opvoedtips per sterrenbeeld

Maagd (22 augustus – 22 september)

Verwachting: Luisteren? Dat is een understatement. Hij doet alles om indruk op je te maken.

Maagden zijn nauwkeurig, analytisch en hard werkend. Ze volgen graag instructies op en werken het liefst gezamenlijk naar een doel. Ze hebben hoge normen en maken graag indruk. Hij wil het graag goed doen in jouw ogen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Verwachting: Luisteren? Ja, natuurlijk!

De Weegschaal is optimistisch. Hij wil graag dat het met iedereen goed gaat. Dus zolang hij jou blij houdt door te luisteren, dan doet hij dat. Ze willen namelijk oplossingen die het beste zijn voor iedereen. Op latere leeftijd kunnen ze zelfs problemen krijgen met nee zeggen. De Weegschaal is heel conflictmijdend.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Verwachting: Het wordt pittig!

De Schorpioen is fel. Heel fel. Een fantastische eigenschap, want ze zijn ook gepassioneerd en dapper, dus grote kans dat ze succesvol in het leven zullen staan. Maar de opvoeding kan pittig gaan worden. Schorpioenen zijn mega manipulators.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Verwachting: Hij is dan wel een Boogschutter, maar als het op luisteren aankomt, mist hij het doel.

Charmant, maar ontzettend ondeugend: dat is typisch voor een Boogschutter. Ze zijn enthousiast, extravert en impulsief. Hij doet graag lekker waar hij zin in heeft. En meestal is hij niet zo geïnteresseerd in het opvolgen van instructies.

Steenbok (23 december – 20 januari)

Verwachting: De Steenbok bepaalt.

De Steenbok is een natuurlijke leider. Hij wil het plan bedenken en de touwtjes in handen hebben. Hij gaat daarom graag met je in discussie. Met de Steenbok moet je daarom een beetje een spelletje spelen. Laat hem denken dat hij de baas is, maar stiekem ben jij dat natuurlijk!

Check hier de horoscoop van je kind:

Bron: Romper.com

Redactioneel – Offer – Zwangerschapssymptomen

Een fijn zwangerschapskussen is onmisbaar!

Shop nu