Homostel-krijgt-3-kinderen-in-korte-tijd

Homostel krijgt 3 kinderen binnen korte tijd

Daryl Lee (41) en Luke Harris (50) willen dolgraag kinderen. Hun wens is na vele jaren op een bijzondere manier uitgekomen: binnen 7 maanden krijgt het homostel 3 kinderen van 3 verschillende draagmoeders.

Al 15 jaar lang zijn Daryl Lee en Luke Harris uit Surrey bezig met het laten uitkomen van hun kinderwens. In hun zoektocht naar een geschikte draagmoeder werden de mannen lid van verschillende sites. Online kwamen ze in contact met de 27-jarige Becky Harris, en via haar ook met Bex Harris (32) en Viktoria Ellis (32).

Grote familie

Het koppel droomde altijd al van een grote familie, maar reageerde geschokt toen ze erachter kwamen dat dit wel héél snel zou gebeuren. Alle drie de vrouwen, woonachtig in Suffolk, bleken namelijk zwanger te zijn.

Binnen 7 maanden

Lee is de biologische vader van twee kinderen, Harris van de derde. De 3 baby’s zullen niet meer dan 7 maanden van elkaar verschillen: ze zijn allemaal uitgerekend tussen januari en juli 2015.

 Elton John

Lee en Harris hebben elkaar in 1999 ontmoet via het internet. De mannen zijn in 2012 een geregistreerd partnerschap aangegaan. Aanvankelijk wilde Lee en Harris een kindje adopteren. Ze besloten echter voor draagmoederschap te gaan nadat ze lazen dat Elton John en zijn partner David Furnish op die manier een kindje hadden gekregen.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Dailymail.co.uk – Foto: 123rf