Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Zwangerbox Ouders van Nu

De Ouders van Nu Zwangerbox is vernieuwd en wordt vanaf nu thuisbezorgd

Goed nieuws! De vernieuwde Zwangerbox van Ouders van Nu wordt vanaf nu bij jou thuisbezorgd. En ook fijn: het pakket past nu gewoon door de brievenbus.

Advertentie

Vraag hier je gratis Zwangerbox of Babycadeau aan

Voorheen moesten aanstaande ouders naar de supermarkt om de Zwangerbox op te halen. Dit is verleden tijd: vanaf 9 januari 2023 hoef je niet meer de deur uit om de box op te halen, maar wordt hij gratis thuisbezorgd. Thuisblijven om het pakket op te wachten mag, maar is niet nodig. Hij past gewoon door de brievenbus!

Lees ook: Nog geen Zwangerbox of Babycadeau ontvangen?

De Zwangerbox en het Babycadeau

De Zwangerbox heeft een compleet nieuwe uitstraling én dus een ander formaat. Het is een stevige bewaarbox met daarin de nieuwste editie van het Ouders van Nu Zwanger magazine, exclusieve kortingen en een handig cadeau.

Na de geboorte van de baby worden nieuwe ouders gefeliciteerd met het Ouders van Nu Babycadeau, voorheen de Ouders van Nu Babybox. Het Babycadeau wordt ook thuisbezorgd door de brievenbus en bevat onder andere exclusieve hoge kortingen en de nieuwe dubbelzijdige Ouders van Nu Groeimeter die je kunt personaliseren.
Zwangerbox Ouders van Nu

Zwangerbox en Babycadeau Ouders van Nu

De Zwangerbox en Babybox (nu Babycadeau) worden al ruim 25 jaar verspreid binnen Nederland en zijn daarmee de bekendste boxen onder (aanstaande) ouders. Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu: ‘Onze Zwangerbox en Babycadeau bieden veel informatie en inspiratie in de meest bijzondere periode in iemands leven. Juist bij de geboorte gaat er een heel nieuwe wereld voor je open en heb je behoefte aan betrouwbare en deskundige informatie. Onze Zwangerbox wordt in een vroeg stadium van de zwangerschap opgestuurd en echt gezien als een kwalitatief cadeautje. Als de baby er eenmaal is en de ouders de geboorte melden krijgen ze ook nog ons Babycadeau toegestuurd.’

Advertentie

Beeld: Fotograaf Kim Krijnen

Redactioneel – Offer- Kinderfiets

Kinderfiets

De prachtige Volare Melody fietsenreeks is van superieure kwaliteit
Shop nu