Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Cover editie 4 Ouders van Nu Amber Brantsen
door

Ouders van Nu #4 is er: met Amber Brantsen, de magie van unicorns en baby's die (niet) doorslapen

Het nieuwe nummer van Ouders van Nu ligt weer op de mat. Geen abonnee? Bestel dan gemakkelijk een losse editie (gratis thuisbezorgd!).

Advertentie

Deze keer in Ouders van Nu: een interview met F1-presentatrice Amber Brantsen, zwangerschapsmodetrends, unicorns en andere magische wezens, hoe laat je je baby doorslapen?

Amber Brantsen

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen is moeder van dochter Taylor (2). Tijdens haar hele zwangerschap was ze kotsmisselijk. ‘Ik kon niks, niet eens tv kijken, en ik ‘sliep’ zittend op de bank omdat ik te misselijk was om te liggen. Soms denk ik: zou ik dat nog eens negen maanden aankunnen?’

Zwanger in een crop top?

Waarom heeft zwangerschapskleding tot zo’n slonzig en stoffig imago? Mode-expert Rebecca Laurey duikt in de geschiedenis van de zwangerschapsmode: van vormloze onpersoonlijke jurken tot de crop top van Rihanna.

Team Unicorn

Dino’s, eenhoorns, Pokémon, Elsa: ineens wandelen ze je leven binnen. Wat is toch de magie van die wezens? En waarom krijgt je kind er geen genoeg van?

In één tuk door

Doorslapen? Journalist Sophie Kluivers trok haar hele trukendoos open in de hoop dat haar dochter (10 maanden) beter zou slapen. Maar zijn er echt gouden grepen? En hoe realistisch is zo’n ‘volwassen’ slaapritme eigenlijk bij een baby?

Zwangerbox partnerpagina Bon bébé 2022

Bon bébé

Bekijk de website