Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Vaders lanceren eerste luier-app van Nederland

Wist je dat ouders gemiddeld maar liefst € 342 per jaar uitgeven aan luiers? Dat kan beter, dachten twee vaders. Ze verzonnen de geldbesparende LuierApp.

Advertentie

Luiers vergelijken

Reinier Korth en Lennard Waal hebben de eerste luier-app van Nederland gelanceerd, met de nogal toepasselijke naam LuierApp. Met de app willen de verse vaders ervoor zorgen dat heel luierverschonend Nederland nooit meer te veel betaalt voor hun basismateriaal. De app vergelijkt de prijzen van alle merken luiers, zodat je het slimste inkoopt. Helemaal handig: via de app kun je de luiers ook direct online bestellen.

Grote kostenpost

Hoe de vaders op het idee zijn gekomen? Lennard Waal: ‘Luiers zijn een grote kostenpost voor ouders met jonge kinderen. Volgens het Nibud besteden ouders gemiddeld € 342 per jaar aan luiers. Wij zien deze unieke app als hulpmiddel voor ouders met luierdragende kinderen om op een eenvoudige manier kosten te besparen.

Niet meer wachten op aanbiedingen

Waal vervolgt: ‘Te veel mensen wachten op aanbiedingen van de plaatselijke buurtsuper. Als er geen aanbieding is, wordt er toch vaak te veel betaald voor luiers. Online zijn luiers altijd in de aanbieding. Je zult versteld staan hoeveel er te besparen is op luiers.’

Downloaden

Nieuwsgierig geworden? Download de LuierApp via Google Play Store (Android) of in de App Store (iOS).

Advertentie

Auteur: Marjolein Schel – Bron: LuierSite.nl – Beeld: Shutterstock