Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Jongen krijgt verrassing van zijn leven

In de 7 jaar dat hij op de basisschool zit is Roman (11) slechts 1 keer uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Het jongetje is zo eenzaam, dat hij zichzelf volgens zijn ouders met regelmaat in slaap huilt. Om te voorkomen dat hij ook zijn eigen verjaardag alleen moest doorbrengen, deed zijn moeder een bijzondere oproep. Het resultaat is hartverwarmend.

Advertentie

Roman is, zoals zijn moeder Molly-Mole Povey zegt, een lief maar moeilijk kind. Hij is erg verlegen en praat lastig, waardoor hij erg eenzaam is. Vastbesloten haar zoontje een leuke verjaardag te bezorgen, deed zijn moeder een oproepje: stuur Roman een verjaardagskaart om zijn dag op te fleuren.

Kaartje uit Oeganda

Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven: van over de hele wereld stroomden de verjaardagskaarten binnen. Roman ontving meer dan 200 verjaardagskaarten uit landen als Noorwegen, Duitsland, Egypte en Oeganda. Zelfs de NASA, filmmaatschappij 20th Century Fox en regisseur John Chu (van GI JOE) stuurden een kaartje of een pakketje met een cadeau naar filmfanaat Roman.

‘Ik huil omdat ik gelukkig ben’

En, misschien nog wel belangrijker: Roman was niet alleen op zijn verjaardag. Maar liefst 55 kinderen van zijn school zijn vandaag mee geweest naar het favoriete restaurant van Roman, om samen zijn verjaardag te vieren.

‘Toen Roman op school verscheen werd hij omringd door kinderen die hem wilden feliciteren,’ zei Molly-Mole tegen de Daily Mail. ‘Toen hij naar buiten kwam, stroomden de tranen over zijn wangen, gooide hij zichzelf in mijn armen en zei: “Ik huil omdat ik zo gelukkig ben, mam”.’

Advertentie

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Dailymail.co.uk – Foto: Dailymail.co.uk

 

Lees ook:

Verlegen kind

 

 

Redactioneel – Offer- Kinderfiets

Kinderfiets

De prachtige Volare Melody fietsenreeks is van superieure kwaliteit
Shop nu