Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Jongen laat 2 jaar lang zijn haar groeien voor zieke kinderen

Toen de 8-jarige Thomas zag dat zijn moeder een video op Facebook bekeek waarin een meisje haar haren verloor, kwam hij op een idee.

Pruiken voor kinderen

Speciaal voor kinderen die chemotherapie moeten ondergaan wilde hij zijn haren laten groeien. Van zijn haar kunnen dan pruiken worden gemaakt. Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat? Een enorme bos haar. Goed voor niet 1 of 2, maar wel 3 pruiken!

Advertentie

Na jarenlang knipbeurten overslaan was onlangs het moment daar. Zijn tante wist het vast te leggen en die foto’s zijn inmiddels viral gegaan. Bekijk de beelden hieronder:

boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-003

boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-002 boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-008 boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-012 boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-005 boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-004 boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-013

boy-grows-hair-donate-cancer-thomas-moore-006

KIJK OOK: Meisje knipt heel zelfverzekerd pony

Zelf je haar knippen, dat heeft iedereen als kind wel eens gedaan. Zo ook dit meisje. Terwijl haar moeder op de achtergrond in gesprek is en niks in de gaten heeft, zit ze voortvarend haar pony te knippen. Dat wordt een bezoekje aan de kapper…

MEER LEZEN? 

Auteur: Marjolein Schel – Bron: Boredpanda – Beeld: Twitter