jongensbroeken

Jongensbroeken leasen: gat in de markt?

Kleding leasen kun je als volwassene al langer – bijvoorbeeld bij Lease a Jeans. Dat is toch ook handig voor jonge kinderen, dacht Els Janssen, zeker als ze vaak gaten op hun knieën hebben. Zo gezegd, zo gedaan.

Bij Janssens kinderkledingmerk Mad-Monkeys kun je nu dus spijkerbroeken leasen. Handig als je kind aan de lopende band zijn broek kapot valt/scheurt/uitglijdt en je er wel klaar mee bent om elke keer een nieuwe jeans aan te schaffen. Of als je koter zo snel groeit dat je aan het kleren kopen blíjft.

Advertentie

Maat 98 tot 152

De broeken zijn er voor kinderen tussen de 3 en de 11 jaar, in de maten 98 tot 152. Je leaset een broek minimaal drie maanden en betaalt voor die periode 29,95 euro. Daarna kun je opzeggen, of de broek per maand blijven leasen voor 9,95 euro. De jeans zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Als de broek is uitgeleased krijgt ‘ie via de webshop een tweede leven tegen een zacht prijsje.

Even een rekensommetje

Is het nou de moeite waard, dat leasen? Stel, je leaset de broek een jaar. Dan kost je dat 29,95 + 9 x 9,95 = 119,50 euro. Aan jou de afweging: ben je momenteel jaarlijks dat bedrag (of meer) aan broeken kwijt? Dan kan het handig zijn, zeker als je kind snel groeit. Is je kind supernetjes of naai je gewoon een lapje op de knie? Tja, dan hoef je er niet aan te beginnen.

De kniestukken op de broek (die hoe je het wendt of keert toch het snelst kapot gaan) hebben een garantie van een half jaar. De spijkerbroeken van Mad-Monkeys zijn overigens ook voor 59,95 op de website te koop.

mad monkeys
Broek van Mad Monkeys

Auteur: Miranda Jansen-de Sain – Bron: Pers-wereld.nl  – Beeld: Shutterstock en Mad Monkeys