Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kids Climate Conference 2017

Na het succes van de afgelopen jaren wordt ook dit jaar de Kids Climate Conference georganiseerd door Center Parcs en het Wereld Natuur Fonds. In het weekend van 6 tot 8 oktober 2017 verzamelen 150 kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud zich in Center Parcs Erperheide, om zich te buigen over duurzaamheidsvraagstukken. Drie dagen praten kinderen over één onderwerp: hoe geven we onze aarde door? Dit jaar is het thema ‘Je bent wat je eet’.

Winactie

Iets voor jouw kind tussen de 8 en 14 jaar? De officiële inschrijving is al gesloten, maar wij mogen nog vijf deelnameplekken verloten. De gelukkige winnaars mag samen met hun broer, zus, vriend of vriendin deelnemen aan de conferentie én heel het gezin mag gratis in Center Parcs Erperheide verblijven, net over de grens met België verblijven. De conferentie vindt plaats in het weekend van 6 tot 8 oktober.

Advertentie

Hoe doe je mee?

Laat ons weten waarom de Kids Climate Conference echt iets voor jouw kind is door hieronder een reactie achter te laten of mail naar redactie@oudersvannu.nl o.v.v. Kids Climate Conference. De vijf winnaars ontvangen van ons een bericht.

Lees hier meer over de Kids Climate Conference: http://www.kidsclimateconference.be/