Lancering gratis Ouders van Nu schooltas

Ouders van Nu lanceert vandaag in samenwerking met Bruna een gratis schooltas voor ouders met een kind dat naar de basisschool gaat. De tas bevat informatie, producten en aanbiedingen rondom deze spannende gebeurtenis.

Ouders van Nu is er niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor ouders met kinderen op de basisschool. Op oudersvannu.nl/schoolkind kunnen ouders terecht met al hun vragen. Van waar je op moet letten bij het kiezen van een school, de metamorfose die je kind op school ondergaat tot de lekkerste traktatietips. Daarnaast geeft Ouders van Nu het kwartaalblad ‘Naar School’ uit, bomvol herkenbare verhalen, tips en columns. Hilde Tholen, hoofdredacteur Ouders van Nu: ‘Voor ouders is de eerste schooldag van hun kind een heel bijzonder en  spannend moment. Wij willen dit moment graag met ouders meebeleven, zodat ze ons later ook weten te vinden als ze vragen hebben over de jaren op de basisschool.’

Gaat jouw kind naar de basisschool? Schrijf je dan hier in en haal de gratis schooltas op bij een Bruna-filiaal bij jou in de buurt.