door

Moeder deelt hilarische selfie met tekening van haar dochter

Als je kind aankomt met een tekening, glunder je van trots. Ook al is het 'maar' een kleurrijk kraswerkje. En zélfs als het een iets te eerlijk portret van jezelf is, zoals een Amerikaanse moeder overkwam.

De meeste kinderen beginnen met tekenen als ze een jaar oud zijn. Maar meer dan wat ondefinieerbare krassen en krabbels komen er meestal niet op papier te staan. Vanaf ongeveer tien jaar gaan kinderen tekenen wat ze zien. Ze beginnen dingen na te tekenen en gaan experimenteren met perspectief. Mia, de dochter van de Amerikaanse vrouw, tekende haar moeder na. De rode lippenstift werd perfect overgenomen, en de donkere kringen onder haar ogen ook. Ondanks de iets te eerlijke tekening was de moeder enorm blij met het kunstwerk van haar dochter. Zo blij, dat ze het portret heeft ingelijst.

Advertentie

Lees ook: dit betekenen de kleuren op de tekening van jouw kind

Hilarische ode

Nu, zo’n tien jaar later, brengt de vrouw een ode aan het iconische portret van haar dochter. Dit keer deed zij de tekening van haar dochter na, met behulp van make-up. De grote wenkbrauwen, de vorm van de lippen en ja, zelfs de wallen zijn identiek aan het getekende portret. Het enige wat mist is een wimperhaartje.

Geen spat veranderd

Om aan te tonen dat ze in de loop der jaren geen spat is veranderd, neemt de moeder een selfie met het portret. Het kiekje deelt ze vervolgens op forum Reddit. ‘Mijn kind tekende tien jaar geleden dit portret van mij. Ik ben niks veranderd, al zeg ik het zelf,’ grapt de vrouw. Dochter Mia kan de hilarische selfie van haar moeder wel waarderen. ‘Ze rolde eerst met haar ogen, maar lachte er daarna om. Ze nam een screenshot van het Redditbericht en stuurde het naar haar vrienden. Ze zijn dit soort gekkigheid wel van mij gewend,’ aldus de moeder.

Lees ook: Hoe ontdek je de talenten van je kind?

Bron: Boredpanda.com – Beeld: Reddit