Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Moeder doet bijzondere oproep voor autistische dochter

Wat zijn we tegenwoordig toch zonder Facebook. Zo heeft een Amerikaanse moeder haar autistische dochter dolblij gemaakt met 78 (!) identieke roze bloemenshirts.

Advertentie

Sinds jaar en dag is Cami, de autistische dochter van Deborah Grimshaw Skouson, verknocht aan een roze shirt met bloemen van het merk Circo. Cami draagt het T-shirt dag en nacht. Volgens Deborah wordt haar dochter rustig van het kledingstuk.

Uit de collectie, wat nu?

De Amerikaanse moeder kocht het shirt vijf jaar geleden bij het warenhuis Target. Maar toen Cami uit het shirt groeide, moest ze op zoek naar een nieuw exemplaar in een grotere maat. Helaas bleek het shirt niet meer te worden verkocht, dus moest Deborah een oplossing verzinnen. Want een variant op het T-shirt, dat wilde Cami niet.

78 (!) identieke shirts

Uiteindelijk lukte het Deborah om via E-bay vier keer hetzelfde T-shirt voor haar dochter te bemachtigen. Maar toen twee weken geleden ook daar het aanbod op was, schakelde ze de hulp van vrienden en familie in via Facebook. Het bericht werd massaal gedeeld. En het resultaat mag er zijn: er liggen nu 78 identieke shirts bij Cami in de kast.

Advertentie

MEER LEZEN?

Auteur: Richt Kooistra – Bron: Metronieuws – Beeld: Facebook

Redactioneel – Offer – Zwangerschapssymptomen

Een fijn zwangerschapskussen is onmisbaar!

Shop nu