Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder krijgt ‘op haar kop’ voor inhoud lunchtrommel

Toen een Australische moeder de broodtrommel van haar kind (3) wilde schoonmaken, trof ze een briefje van school aan. Er stond een verdrietige smiley op, omdat de juf het niet eens was met de inhoud van de lunchtrommel.

Advertentie

De juf vond het niet kunnen dat ze haar peuter een plakje chocoladecake meegaf en wilde haar hier met het briefje op wijzen.

Facebook

Een vriendin van de moeder, Melinda Tankard, kreeg het briefje onder ogen en wist niet wat ze zag. Ze maakte er een foto van en zette die op Facebook met de tekst: ‘Mijn vriendin (moeder van acht gezonde kinderen) kreeg vandaag dit briefje. Ik zei haar dat ze morgen maar twee stukken chocoladecake moet meegeven.’

Veel begrip

De moeder kan op veel begrip rekenen, want het bericht is al meer dan tweeduizend keer geliked en honderden keren gedeeld. Ouders reageren massaal op de foto. ‘Is dit een grap?’ schrijft eentje. En een ander: ‘Scholen moeten zich niet druk maken om chocola. Laten ze zich zorgen maken om problemen als pesten.’ En: ‘Laat ouders dit lekker zelf bepalen’.

Advertentie

Wat vind jij: gaat het briefje van de juf te ver of heeft ze gelijk?

Bron en beeld: Facebook


Redactioneel – Offer – Gezond tijdens en na je zwangerschap

Gezond tijdens en na je zwangerschap

Zwangerschapsvitamines
Shop nu