Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder krijgt steun uit onverwachte hoek na driftbui van zoon in supermarkt

De Britse Ashley Holmes was met haar kinderen in de supermarkt, toen haar driejarige zoontje uit het niets een enorme driftbui kreeg. De moeder probeerde hem wanhopig in het gareel houden, maar niets hielp. Toen ze ook nog afkeurende blikken kreeg, kon ze wel door de grond zakken.

Advertentie

Het liefst vluchtte ze meteen de supermarkt uit, maar ze besloot toch dapper haar boodschappenrondje af te maken.

Tip: Shop hier voordelig alle verzorgingsproducten voor jouw kind.

Winkelmedewerkster

Toen het de moeder eindelijk was gelukt om haar auto te bereiken, zag ze dat een van de winkelmedewerkers haar richting opkwam. Ashley wist het zeker: ook deze vrouw had haar oordeel natuurlijk al klaar, net als de klanten in de supermarkt. Ashley bereidde zich al mentaal voor op een preek.

Bosje bloemen

Ze had er niet verder naast kunnen zitten: de medewerkster van de supermarkt had een bosje bloemen gekocht, dat ze de moeder overhandigde. ‘Wij vonden dat je deze wel had verdiend. Ik hoop dat je dagen snel beter worden. Schaam je vooral niet, we begrijpen het maar al te goed.’ De winkelmedewerkster gaf Ashley een dikke knuffel en liep vervolgens weer terug de supermarkt in.

Advertentie

Facebook

Ashley was zo ontroerd door het gebaar dat ze haar tranen met moeite kon inhouden. De moeder besloot haar bijzondere ervaring op haar Facebookpagina te delen, waarna een vriendin de betreffende winkelmedewerkster, Shannon Maybury, tagde – tot diens grote verbazing. In haar reactie zei Shannon dat ze Ashley gewoon even een glimlach wilde bezorgen met haar vriendelijke gebaar.

MEER LEZEN?

Bron en beeld: Popsugar.com/Facebook

Advertentie