Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder in shock na het zien van wel heel bizarre echo

Het maakt niet uit hoeveel echo’s je al hebt gehad: het moment waarop je je ongeboren baby op beeld ziet is en blijft bijzonder. Ook de Australische Sharni Turner zal haar echo niet snel vergeten, al is dat om een andere reden…

Toen de echoscopist aan Sharni vroeg of ze haar baby vanaf de voorzijde wilde zien, reageerde ze meteen enthousiast. Maar het resultaat was niet wat ze had verwacht. Sterker nog, Sharni kreeg de schrik van haar leven toen ze haar baby zag.

Advertentie

‘Angstaanjagend’

‘Het was het meest angstaanjagende wat ik in m’n hele leven heb gezien,’ schreef ze vorig jaar op Twitter bij haar echofoto die al snel viral ging. Hoewel Sharni er wel de humor van inziet, waren de reacties op haar echo soms nogal euhm… onaardig. Van vergelijkingen met Harry Potter’s Voldemort en karakters uit Predators en Transformers tot opmerkingen als: ‘Jouw kind is pure evil’.

Veel bijval

Sharni liet zich niet kennen en beantwoordde alle posts met een grap. Ook kreeg ze veel bijval van andere vrouwen die massaal vergelijkbare echofoto’s delen op Twitter.

Bron: The Sun – Beeld: Twitter