Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder tovert overhemden van man om tot schattige jurkjes voor dochter

Kunstenares Stephanie Miller zat na de geboorte van haar baby allesbehalve op een roze wolk. Ze kampte met een postnatale depressie en had naar eigen zeggen last van een identiteitscrisis. Een bijzonder cadeautje van haar man zorgde ervoor dat ze zichzelf weer terugvond én een nieuwe passie ontdekte.

Advertentie

Stephanie, moeder van twee dochters en twee zoons, gaf altijd met veel plezier les in tekenen en schilderen, maar na de geboorte van haar eerste kind werd ze hier niet langer gelukkig van.

Postnatale depressie

‘We woonden in een klein eenkamerappartement waar weinig ruimte was voor mijn schildersezel, en al die verfdampen waren natuurlijk niet goed voor mijn pasgeboren baby. Daarnaast kampte ik ook nog eens met een postnatale depressie. Ik was ineens moeder geworden en had het gevoel dat ik mijn eigen identiteit kwijt was.’

Lees ook: Is dit de ultieme truc om je peuter te laten doen wat jij wilt?

Naaimachine

Om haar creativiteit te stimuleren, kreeg Stephanie een naaimachine van haar man John. Het cadeau bleek een schot in de roos: ‘Ik was er meteen aan verslaafd! Het naaien zorgde ervoor dat ik van mijn postnatale depressie afkwam en dat ik weer beter in mijn vel zat.’ Met behulp van YouTube video’s leerde Stephanie vervolgens om zelf jurken voor haar dochters te naaien.

Lees ook: Gepest meisje (10) ontwerpt kleding voor iedereen 

Gekrompen overhemden

Toen Stephanie de gekrompen overhemden van haar man vond, kwam ze op het idee deze overhemden om te toveren tot jurkjes voor haar dochters. Haar eerste creatie was een groot succes en sindsdien is Stephanie niet te stoppen. Ze post haar creaties op Instagram.

Advertentie

Advertentie

Bron: Huffington Post. Beelden: Instagram