Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Moeder van tweeling is vervelende vragen zat en slaat terug met dit bordje

Wanneer Annie Nolan met haar tweeling op pad gaat, krijgt ze regelmatig dezelfde (vervelende) vragen voorgeschoteld. Om dit voor te zijn besloot ze een bordje te maken met daarop de antwoorden op de 12 meest gestelde vragen.

Advertentie

‘Als je een tweeling hebt, krijg je regelmatig dezelfde vragen of statements te horen als je de deur uitgaat,’ schrijft Annie in een Facebookpost. ‘Ik weet dat de meeste mensen het goed bedoelen en gewoon nieuwsgierig zijn, maar sommige mensen kunnen best opdringerig zijn. Na verloop van tijd gaat het gewoon een beetje vervelen. Toen ik een dag naar de stad zou gaan, wist ik zeker dat ik weer talloze vragen zou gaan krijgen. Daarom maakte ik deze bordjes. Uiteindelijk durfde ik het toch niet aan en heb ik ze in de metro weer verwijderd.’

Viral

Annie heeft weliswaar niet de hele dag met de bordjes rondgelopen, maar plaatste er wel een foto van op haar Facebook-pagina. Haar verhaal bleek héél herkenbaar te zijn voor ouders van tweelingen, en de foto ging dan ook binnen no-time viral.

tweeling-vragen

BEKIJK OOK: Hilarisch: meisje komt erachter dat haar tweelingzusje 1 minuut ouder is

Advertentie

Bron en beeld: Facebook