Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Moeder gaat viral met briljante schooltas-hack

Met schoolgaande kinderen is het 's ochtends vaak stressen. De één is z'n boeken kwijt, de ander zijn agenda en waar is die tas nou weer?! Herkenbaar? Wij hebben de oplossing!

Advertentie

Nou ja, niet wij, maar de Australische Jessica-Louise Groves, moeder van vijf (!) kinderen, om precies te zijn. Zij bedacht een simpele, maar briljante hack om de ochtenden soepeler te laten verlopen en gezoek naar spullen te voorkomen.

Handig opbergsysteem

Om ervoor te zorgen dat haar kinderen elke ochtend met schooltas én juiste inhoud naar school gaan, bedacht ze dit handige opbergsysteem. Men neme: een boekenkast, wat haken en mandjes en klaar ben je. De tassen van haar kinderen hebben zo een vaste plek en in het bijbehorende mandje kunnen de boeken, agenda’s, papieren en andere essentials.

Advertentie

Grote hit

De handige hack van Jessica bleef niet onopgemerkt. Een foto van het systeem die ze op haar Facebook deelde werd massaal geliked. Wij snappen wel waarom: haar oplossing is simpel en superhandig. Bijkomend voordeel is dat je weer door de gang kunt lopen zonder je nek te breken over rondslingerende tassen en gymschoenen.

Auteur: Erandi Godinez – Bron en beeld: Little Things