Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Oeps! Ongeduldig zoontje 'verpest' gender reveal moment

Het leek Chanella Mendoza en haar man leuk om het geslacht van hun derde kind op een feestelijke manier bekend te maken. En hoe kan dat beter dan met een confetti ballon?! Helaas verliep de uitvoering niet helemaal zoals verwacht. Sterker nog, ook de reserveballonnen halen het 'moment suprême' niet.

Advertentie

Simpele aankondiging

Omdat Chanella en haar man al twee zoontjes hebben, besluiten ze de gender reveal van hun derde kindje iets minder groots aan te pakken. Ze hebben geen zin in een enorm spektakel, maar willen het nieuws op een simpele manier met familie en vrienden delen tijdens een feestje. Dus op naar de winkel voor een confetti ballon. En twee reserveballonnen!

Beveiligingscamera

Zo gezegd, zo gedaan. Chanella koopt drie grote zwarte ballonnen, gevuld met confetti in de traditionele kleur die hoort bij het geslacht van de baby. Ze houdt de ballonnen verborgen totdat het tijd is om naar het feestje te gaan. Maar als het gezin op het punt staat de auto in te stappen, besluit één van haar zoontjes dat hij écht niet langer kan wachten. Zonder aarzelen maakt hij de ballon kapot. Oeps! Een beveiligingscamera legt alles vast dus gelukkig hebben ze de beelden nog…

Helaas pindakaas

De beelden van de eerste ballon tenminste. Want ook de twee andere ballonnen halen het feestje niet. Nummer twee knalt spontaan uit elkaar voor de gasten er zijn en de derde blijkt geen confetti te bevatten. Beetje jammer, maar de feestvreugde was er vast niet minder om!

Bron en beeld: Facebook

 

Redactioneel – offer – Buggy’s

Op zoek naar Buggy's

Bekijk nu