Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Onderzoek: hoe tevreden zijn jullie over de kinderopvang?

Ze noemen het regelmatig tropenjaren, de hectische jaren van ouders met een jong gezin. Werk, gezin en vrije tijd combineren soms lastig. Een oplossing is kinderopvang. Hoe hebben jullie dit geregeld? Zijn jullie tevreden? En wat vinden jullie van de kosten?

Graag stellen we je wat vragen over hoe jij de kinderopvang geregeld vindt in Nederland. Ben je tevreden of juist niet? Voelt je kind zich fijn en veilig? En hoe vind je dat de vergoeding en kosten zijn geregeld? Doe mee aan dit onderzoek en vertel ons jouw mening. Het onderzoek ongeveer 5 minuten.

Advertentie

Maak kans op een cadeaubox

Als dank voor je deelname maak je kans op 1 van de 25 Ouders van Nu-cadeauboxen, die zal worden verloot onder iedereen die zich daar aan het eind van de vragenlijst voor opgeeft. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen. Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijblijvend, het is niet verplicht om deel te nemen.

Informatie onderzoek

Dit onderzoek doen we in samenwerking met Womeninc en Panel Inzicht. Panel Inzicht is ISO gecertificeerd en conformeert zich aan de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek van de MOA. Jouw antwoorden worden anoniem en uitsluitend op hoofdniveau geanalyseerd door het onderzoeksbureau.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek