Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ontroerend: ober helpt moeder met zieke baby

Ontroerend: ober helpt moeder met zieke baby

Toen de Amerikaanse Dallas French een hapje ging eten bij de Olive Garden, was ze volledig uitgeput. Ze had net een dag met haar dochtertje in het ziekenhuis doorgebracht en wilde dolgraag even tot rust komen. Een ober schoot de moeder op een bijzondere manier te hulp.

Terwijl Dallas worstelde met het klaarmaken van een flesje, morste ze per ongeluk de melk over de vloer. Een oplettende ober bood direct aan om een nieuw flesje te maken én haar dochtertje meteen te voeden.

Advertentie

‘Ik smolt’

‘Hij had net onze salade en brood gebracht,’ schrijft de moeder op Facebook. ‘Hij zei: “Laat mij haar maar voeden, dan kun jij eten.” Ik smolt. Dit is wat we nodig hebben in de wereld! Hij voedde haar en ik at mijn salade terwijl iemand anders de melk op de vloer opruimde. Hij wist niet eens wat we doorgemaakt hadden die dag.’

Lief gebaar

Het dochtertje van Dallas was eerder deze maand positief getest op de E.coli-bacterie en moest daarom een reeks onderzoeken ondergaan. Voor zowel het meisje als haar ouders best vermoeiend. Het lieve gebaar van de ober was dan ook precies wat het gezin op dat moment nodig had. ‘Hij liet ons liefde en begrip zien, hij was niet geïrriteerd om de rommel en het feit dat mijn dochter hard aan het huilen was. Ik wilde dat ik zijn naam wist, want hij verdient erkenning.’

In slechts twee dagen ontving de post van Dallas meer dan 155 duizend likes. Dallas is inmiddels in contact gekomen met Robert Davis, de behulpzame ober van de Olive Garden.

KIJK OOK: pasgeboren baby laat moeder niet los

Auteur: Erandi Godinez – Bron en foto: The Huffington Post/Facebook