Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Op naar de bioscoop! 7x geweldige films voor het hele gezin

De decembermaand is bij uitstek geschikt om met het hele gezin naar de bioscoop te gaan. Niet alleen omdat het knus is, maar ook omdat er nu geweldige films te zien zijn. Wij tippen zeven toppers die je niet wilt missen. Veel plezier!

Advertentie
 1. Smallfoot

 2. Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze “smallfoot” brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje?Deze film draait al sinds 3 oktober in de bioscoop. Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar.
 3. Buurman & Buurman winterpret

  De winter kan super leuk zijn, met kerstbomen, lekker eten en mooie versiering. Maar voor de buurmannen zorgt het juist voor grote problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. A je to!

  Deze film draait vanaf 29 november in de bioscoop. Geschikt voor: alle leeftijden.

  Advertentie
 4. De Grinch

  Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Deze film over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje.

  Deze film draait vanaf 29 november in de bioscoop. Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar.

 5. Ralph Breaks the Internet

  Advertentie

  In Ralph Breaks the Internet duiken we in de onbekende en spannende wereld van het internet. Ralph en Vanellope von Schweetz riskeren alles wanneer ze door het internet reizen om op zoek naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame om zo het spel te redden. Tijdens hun reis worden ze geholpen door verschillende internetbewoners.

  Deze film draait vanaf 12 december in de bioscoop. Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar.

   

   

 1. Asterix: Het geheim van de toverdrank

  Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij ‘het geheim van de toverdrank’ kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

  Deze film draait vanaf 12 december in de bioscoop. Geschikt voor: kinderen vanaf 6 jaar.

 2. De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen

  In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen.

  Deze film draait vanaf 19 december in de bioscoop. Geschikt voor: alle leeftijden.

 3. Nick jr. winterbios

  Bekijk de nog nooit eerder vertoonde afleveringen van PAW Patrol – Mighty Pups en de nieuwste hitserie Top Wing! Een meteoor landt vlakbij Avonturenbaai. De energie van de ruimtesteen geeft de pups superkrachten, maar zij zijn niet de enige die door de straling zijn geraakt.

  Deze film draait vanaf 19 december in de bioscoop. Geschikt voor: alle leeftijden.

Bron: Pathé Beeld: Shutterstock Video:YouTube

Zwangerbox partnerpagina Teva (sudocrem en Inoli badolie) 2022

Teva (Sudocrem)

Bekijk de website