Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
in de wolken festival
door

Ouders van Nu organiseert het In de wolken Festival: kom je ook?

Op 4, 5 en 6 oktober wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een wereld van buiken en baby’s. Dan vindt namelijk de allereerste editie van het In de wolken Festival van Ouders van Nu plaats. Baby op komst of net vader of moeder geworden? Dan is dit event met meer dan 100 merken, deskundig advies en leuke activiteiten voor jou the place to be.

Advertentie

Alle info in één dag

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jou en je baby. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging. Oftewel: alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en als je baby er eindelijk is.

Adviesplein

Als je een kind verwacht, heb je ongetwijfeld een heleboel vragen. Op het In de wolken Festival kun je al deze vragen voorleggen aan ons team van experts. De lactatiekundige, dermatoloog, sport- of voedingsexpert; ze voorzien je graag van deskundig advies op maat! En ook voor stylingadvies voor je babykamer kun je hier terecht. Neem dan wel even wat foto’s en afmetingen van het kamertje mee.

Vanaf augustus is het mogelijk via de In de wolken Festival website een persoonlijke afspraak voor het Adviesplein in te boeken.

Ouders van Nu Theater

Daarnaast staat elke dag een stevige line-up geprogrammeerd in het Ouders van Nu Theater. Kom luisteren naar interessante lezingen, schuif aan bij boekpresentaties of ontmoet je favoriete momblogger. Vanaf augustus vind je het programma op deze site. Het kost niets extra, je kunt even ontspannen en steekt er ongetwijfeld iets van op.

Advertentie

Festivalgevoel

Op het In de wolken Festival vind je dus alle info voor en over je zwangerschap en je baby. Maar zoals het hoort bij een festival, kun je tijdens je bezoek ook heerlijk ontspannen:

  • De hele dag en overal maken singer-songwriters muziek
  • Je kunt terecht bij een van de foodtrucks met verantwoorde snacks en drankjes
  • Maak een tochtje met de waterfietsen en leen een picknickmand

Zien we je in oktober?

Redactioneel – Offer – Eindelijk een goede nachtrust

Numsy

Eindelijk een goede nachtrust

White Noise producten
Bekijk hier