Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Pasgeboren Disney-prinsesjes die viral gingen, opnieuw op de foto

Als echte Disney-fan deed fotografe Karen Marie vorig jaar een newbornshoot, waarbij ze 6 pasgeboren baby’s omtoverde tot echte Disney-prinsessen. De foto's waren zo zoet, dat de serie binnen no-time viral ging. Een jaar later zette ze de zes meisjes opnieuw op de foto en het resultaat is opnieuw magisch.

Advertentie

Een jaar geleden gingen de foto’s van de zes baby’s verkleed als Disney-prinsessen viral. Niet verwonderlijk, want op de foto’s zijn zes te schattige, slapende baby’s te zien als Ariël, Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester, Belle en Jasmine. Direct na de shoot wist fotografe Karen meteen dat het niet de laatste shoot met de meisjes zou zijn. Een jaar later trakteert ze ons dan ook op weer een sprookjesachtige fotoserie an het zestal.

Unieke ervaring

Karen Marie, die gespecialiseerd is in newborn- en zwangerschapsfotografie, vertelt dat ze al vaker met eenjarigen heeft gewerkt. Toch noemt ze het het fotograferen van de prinsesjes een jaar later een unieke ervaring. ‘Je staat verstelt als je ziet hoeveel de pasgeborenen veranderen in het eerste jaar van hun leven. Van klein en kwetsbaar naar meisjes met zoveel persoonlijkheid, nieuwsgierigheid en plezier.’

Advertentie


Bron: Babble Beeld: Facebook / Belly Beautiful Portraits

Redactioneel – Offer- Boek ouderschap

Boek ouderschap

Alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden
Shop nu