Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
hoofbeeldhaar
door

Haarworkshop voor moeders: wijn, brownies en leren vlechten

In navolging op haar workshops voor vaders organiseert kapper Afke Huizinga nu ook workshops voor moeders. Wil jij ook meer dan alleen een staart of simpele vlecht bij jullie dochter kunnen maken? Misschien is deze haarworkshop dan iets voor jou.

Advertentie

Bier en bitterballen

In eerste instantie waren de haarworkshops van kapper Afke Huizinga bedoeld voor vaders. Het animo om onder het genot van bier en bitterballen te leren vlechten, staarten maken én opsteken bleek groot. En niet alleen bij vaders.

Wijn en brownies

Dus besloot Afke dat er ook een workshop moest komen voor moeders. In november geeft ze twee middagen de ‘bijschaaf cursus’: Wijn, Brownies & Vlechten. De eerste middag op 3 november zit al vol, maar op 10 november zijn er nog enkele plekjes beschikbaar.

Twee linkerhanden

Eerder vertelde Afke aan LINDAnieuws dat ze op het idee voor de haarworkshop voor mannen gebracht werd door een moeder die vroeg of ze haar man niet een spoedcursus kon geven. Dit pakte wat groter uit dan ze van tevoren had gedacht. Ze zette een oproep op Facebook en die ging in no time viral. De reserveringen stroomden binnen. ‘Mannen hebben vaak twee linkerhanden, daarom laat ik maximaal acht vaders per avond toe.’

Advertentie

Kapperhoofd

Maar in november maakt het bier dus plaats voor een lekker wijntje en is het tijd voor de moeders om op het schoolplein de show te stelen. Voor de cursus mogen de dochters thuisblijven, want er wordt geoefend op een kappershoofd.

Alle workshops zitten inmiddels bijna vol, maar niet getreurd: Afke is van plan in de toekomst nog meer workshops te gaan geven. Voor moeders en voor vaders.

Bron: Lindanieuws/Facebook – Beeld: Shutterstock

Redactioneel – Offer – Zwangerschapskalender

Ben jij al klaar voor de komst van je baby?

Van ledikantje tot babyfoon
Shop nu