Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Peuter pikt op hilarische manier 'stiekem' een snoepje

Peuters weten dondersgoed wat niet mag. Zomaar een snoepje uit de kast pakken, bijvoorbeeld. Soms doen ze het tóch en denken ze hun ouders te slim af te zijn. Zoals deze kleine dame.

Een Amerikaanse moeder treft haar dochter aan met een snoepje in haar hand. Maar de kleine Amala heeft niet het idee dat ze er gloeiend bij is, integendeel: ze denkt dat ze dé manier heeft gevonden om ongemerkt een snoepje te bemachtigen. Want hé, hoe kun je nu een snoepje stelen als je aan het slapen bent? En dus zet de peuter een Oscarwaardige performance neer door te doen alsof ze slaapt.

Advertentie

Schone slaapster

Helaas voor het meisje trapt haar moeder er niet helemaal in. ‘Amala, leg het terug. Je hoort me wel,’ zegt de moeder in het filmpje. ‘Het kan me niet schelen dat je ogen dicht zijn.’ De peuter blijft in haar rol van schone slaapster. ‘Oh, ben je aan het slapen?’, zegt de moeder, waarop Amala uiteindelijk haar ogen opent. Haar lachje verraadt dat ze héél goed weet dat ze stout bezig is. Grote kans dat het meisje later een succesvolle soapster wordt…

Lees ook: Dit mogen peuters (nog) niet eten

Lees ook: 25x onverwachte redenen waarom jullie kinderen in tranen uitbarstten

Artikelen van Ouders van Nu ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Babygaga.com – Beeld: Screenshot Facebook