Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Politie bezorgt jongetje onvergetelijke verjaardag

Even leek het erop dat het verjaardagsfeestje van de 6-jarige Glenn Buratti op een ramp zou uitlopen: zijn hele klas was uitgenodigd, maar niemand kwam opdagen. De politie in Florida greep echter in en bezorgde het autistische jongetje de dag van zijn leven.

‘Toen zijn 16 klasgenootjes niet kwamen opdagen, brak zijn teleurgestelde blik mijn hart,’ vertelt Glenns moeder Ashlee aan Local 6. ‘Hij bleef maar vragen wanneer ze zouden komen.’

Advertentie

Overspoeld met cadeautjes

Ashlee besloot om haar verdriet van zich af te schrijven op Facebook, met grote gevolgen: ze kreeg direct reacties van mensen die Glenn alsnog een onvergetelijke verjaardag wilden bezorgen. Mensen uit de buurt kwamen met hun kinderen langs om cadeautjes te brengen. Eén vrouw kocht zelfs een gloednieuwe fiets voor het jongetje.

Visite van brandweer en politie

De grootste verrassing kwam echter van de politie van Osceola. Ze lieten een helikopter over het huis van de familie Buratti vliegen, en zamelden geld in om cadeautjes te kopen. Ook kwamen de politie en de brandweer op visite met politiehonden, motoren, een ladderwagen en een ME-voertuig.

‘Hartverwarmend’

Dat haar bericht op Facebook voor zo’n dag zou zorgen, had moeder Ashlee niet durven dromen. ‘Het was hartverwarmend om te zien hoe nobele onbekenden zo veel moeite deden voor mijn zoontje. Mijn geloof in de mensheid is hersteld.’

verjaardag 1

verjaardag 2

verjaardag 3

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Metronieuws – Foto: Facebook