Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Primeur! Alle Disneyprinsessen bij elkaar in één film

Het is een primeur en eentje waar Disneyfans al jaren halsreikend naar uitkijken. In de nieuwe film Wreck It Ralph 2 ontmoeten alle Disneyprinsessen elkaar voor de eerste keer. Nou ja, bijna allemaal.

De Walt Disney Company deelde dit weekend de eerste beelden van de mythische ontmoeting. In de scène is Assepoester te zien die de haren van Pocahontas vlecht, zit koningin Elsa middenin een drukke conversatie met Vaiana, terwijl Doornroosje een tukje doet op een zetel en Belle die zoals altijd met haar neus in de boeken zit. Verder zijn ook Yasmine uit Aladdin, prinses Anna uit Frozen, prinses Tiana uit De Prinses En De Kikker en Rapunzel aanwezig. Het gaat trouwens om bíjna alle Disneyprinsessen, want tot teleurstelling van de hardcore fans zijn Ariel en Mulan nergens te bespeuren.

Verhaallijn

In een verhaallijn in Wreck It Ralph 2 komt hoofdpersonage Vanellope op deze ‘koninklijke’ bijeenkomst terecht. Dat komt omdat de spelcomputer waarin zij woont sinds kort is verbonden met het internet. Samen met Ralph gaat ze op onderzoek uit, en zo ontdekken ze de gekste dingen. We kunnen niet wachten!

 

Video: Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 Official Trailer

In Wreck It Ralph 2 zitten trouwens nog veel meer unieke gastoptredens, want naast de lange lijst met Disneyprinsessen, zijn bijvoorbeeld ook Iron Man en Yoda uit Star Wars te zien. Zet maar vast in je agenda: vanaf 12 december draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Bron: AD Video: YouTube