app uitkomst

Reageert jouw kind ook nooit op je appjes? Dan biedt déze app uitkomst

Als ouders denken dat het geven van een mobiele telefoon hun kind altijd bereikbaar maakt, hebben ze het mis. Snapchat en spelletjes zijn natuurlijk veel interessanter dat het reageren op de berichtjes van paps of mams.

Het gevolg? Onnodig ongeruste ouders.

Advertentie

Geen reactie

De Engelse vader Nick Herbert weet er alles van. Elke keer als hij zijn zoon een appje stuurde werd hij genegeerd. Óf zijn zoon was aan het gamen óf zijn telefoon stond op de stille modus omdat hij op school zat. Nick was hier zó klaar mee, dat hij besloot om iets te bedenken waarmee hij zowel alle apps als de stille modus op zijn zoons mobiel kon omzeilen.

ReplyASAP

Nick bedacht de app ‘ReplyASAP’. Als je via deze app een bericht stuurt, gaat er een alarm af en neemt de app het scherm van je kinds telefoon over tot er gereageerd wordt. Pas als er een bericht is teruggestuurd krijgt je kind weer toegang tot zijn mobiel. Daarnaast krijgen ouders ook een melding als het bericht is gelezen.

Alleen voor dringende zaken

Nick benadrukt dat hij zijn zoon niet dagelijks zal lastigvallen voor onbelangrijke zaken. Alleen als het dringend is, zal hij de app gebruiken. De app is op dit moment alleen beschikbaar op Android-telefoons. Na het downloaden (£ 0,99) kan iedereen gratis met één persoon verbinding maken.

Auteur: Erandi Godinez – Bron: The Sun – Beeld: Shutterstock