Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Schattig: liefdesbrief van 4-jarige

Bennet is pas 4, maar nu al een echte romanticus. Met zijn liefdesbrief probeert hij het hart van zijn klasgenootje Bailey te stelen. Zijn moeder hielp hem met het schrijven van zijn liefdesverklaring.

Van ‘je bent zo mooi als een paard’ tot ‘kom kaas met mij eten’: Bennet gaf de instructies en zijn moeder Jennifer Skinner schreef het op. Ook al heeft Bennet zijn stinkende best gedaan op de brief, volgens zijn moeder is het hem niet gelukt om Bailey’s hart te veroveren.

Advertentie

Welkome afleiding

Toch is alle aandacht rondom zijn romantische brief een welkome afleiding voor het jongetje, zo laat Jennifer weten. Bennet lijdt namelijk al sinds hij 6 maanden oud is aan kanker. Zijn moeder hoopt dat hij na zijn volgende scans schoon wordt verklaard.

Zo mooi als een paard

‘Wil je alsjeblieft naar mijn huis komen? Laten we samen spelen. Ik vind je mooi als een paard of als een lieveheersbeestje, ik weet niet precies welke van de twee. Je zou naar mijn huis moeten komen en kaas met mij eten. Ik hou van je en verloor afgelopen nacht een tand. Ik denk dat ik graag een tovertruc voor je zou doen en je daarna zou laten kijken hoe ik met robots vecht.

Liefs,

Bennet’

Schattig: liefdesbrief van 4-jarige

Auteur: Erandi Godinez – Bron: Today.com – Foto: Today.com

 

Lees ook:

Kleuterverliefdheid