Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Showflits: Doutzen waait met gezin uit op Terschelling en voedselgevecht in huize Boomsma

In een flits het laatste shownieuws over zwangere BN’ers en bekende baby’s. Luchtige gespreksstof voor op het schoolplein of bij het koffiezetapparaat.

Voedselgevecht

Wanneer Arie Boomsma ‘daddy-duty’ heeft is het één groot feest. Op Instagram deelt hij een foto van dochter Bobby Jo met de tekst: ‘FOOD FIGHT!”.

Advertentie

Skitterend strân

Het is herfstvakantie en ook Doutzen Kroes ging er met haar gezin even tussenuit. Lekker uitwaaien op Terschelling! Op Instagram deelt de Friezin een bups foto’s met de tekst: ‘It strân oprûmje op it skitterende Skylge mei myn berntsjes! Ik bin grutsk op dit stikje prachtige natoer yn Fryslân! Mei syn allen goed op passe.’ 

Moet ook gebeuren

Grooming, snoeien, waxen, harsen, scheren. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. En dus toog Victoria Koblenko een tikkeltje zenuwachtig naar haar eerste waxbeurt sinds de bevalling. Op Instagram laat de actrice weten dat haar ‘flower’ het kranig heeft doorstaan. 

Fris gewassen

Wát een dotje. Fris gewassen, pyjamaatje aan en weg is ie. Kersverse mama Bobbi Eden schrijft in de wolken te zijn met haar pasgeboren zoontje Brandon.

Billen in je gezicht

Myrthe Mylius, de ex van Thomas Berge, werd ’s ochtends wakker met een kontje in haar gezicht. Het blijken de billen van zoontje Jack, die opgekruld naast zijn mama ligt. Myrthe schrijft bij de foto: Het moment waarop je je herinnert dat je voor het slapengaan een verhaaltje hebt vertelt in zijn EIGEN bed, maar wakker wordt met een kont in je gezicht???’.

MEER LEZEN?

Auteur: Marjolein Schel – Bron en beeld: Instagram, KIJK