Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Showflits: Een emotionele ochtend voor Nicolette Kluijver en Carice geniet zichtbaar van haar gezin

In een flits het laatste shownieuws over zwangere BN’ers en bekende baby’s. Luchtige gespreksstof voor op het schoolplein of bij het koffiezetapparaat.

Mijlpaal

Een emotionele ochtend voor Nicolette Kluijver. Op Instagram plaatst de presentatrice een foto van dochter Isabel die haar eerste schooldag tegemoet gaat. Herkenbaar voor vele moeders, zo is te lezen in de reacties: ‘Straks de verhalen aan de keukentafel!’ en ‘Zo’n eerste schooldag is altijd moeilijk. Isabel heeft vast en zeker een hele leuke dag!’.

Advertentie

Slaapkoppen

Ook collega Nicolette van Dam plaatste vanmorgen een foto op Instagram, met de tekst: ‘Good morning!’ Haar meiden, Kiki-Kate en Lola-Lily, liggen nog lekker in bed.

Er is er één jarig

Actrice Marly van der Velden is druk bezig met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje van haar dochter. Sammy-Rose mag vandaag 2 kaarsjes uitblazen. De feestelijke unicorn-ballon zweeft al in de woonkamer. Ook blikt Marly terug naar het moment dat zij zelf 2 jaar werd. Bij de foto schrijft ze: ‘Tijd gaat veel te snel. <3’

Happy family

Mocht het je zijn ontgaan (bijna niet voor te stellen): nieuwbakken ouders Carice van Houten en vriend Guy Pearce hebben hun eerste wandeling als gezin gemaakt sinds de geboorte van de kleine Monte op 29 augustus. En ook tante Jelka, de zus van Carice, is apetrots!

Date-night

Liza Sips en vriend Ralph genieten van het ouderschap en hun kleine spruit Jonah. Jonah is inmiddels 5 maanden oud, en tussen de poepluiers en flesjes door plannen de twee nog regelmatig een date-night. Met z’n tweeën op pad, eventjes quality-time.

MEER LEZEN?

Auteur: Marjolein Schel – Bron en beeld: Instagram, KIJK