Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Showflits: Filemon voor derde keer vader en baby Muck heeft een lachkick

In een flits het laatste shownieuws over zwangere BN’ers en bekende baby’s. Luchtige gespreksstof voor op het schoolplein of bij het koffiezetapparaat.

Baby nr. 3

Feest in huize Filemon Wesselink. De presentator is opnieuw vader geworden van een zoon. Dat heeft zijn management bevestigd aan Shownieuws. Michaela en Filemon hebben al een dochter Danique (6) zoon Sebastiaan (4). Nieuwsgierig naar de naam van het jongetje?

Advertentie

Dankbaar man

Ook blijdschap bij Maarten van der Weijden. De voormalig Nederlandse zwemmer vertelt dat hij opnieuw vader wordt. In het interview met Shownieuws laat hij weten zich een “dankbaar man” te voelen. ‘Toen ik leukemie had, dachten ze dat ik niet vruchtbaar zou blijven.’

Kiekeboe

Muck is nog maar 4 maanden, maar lacht er al flink op los. Vooral als zijn vader Jaap Reesema ‘kiekeboe’ zegt, begint de kleine man meteen te schaterlachen. Moeder Kim plaatste overigens ook een paar prachtige kiekjes op Instagram.

 

Zwemles

Kjeld Nuis geniet volop van het kersverse vaderschap. Op Instagram deelt de schaatser een foto waarop te zien is hoe hij zijn zoon Jax voor het eerst in bad doet. ‘Sunday: Swimming Lessons. What an amazing feeling to give my son his first bath?’ schrijft Kjeld bij het kiekje. Jax werd vorige week dinsdag geboren.

MEER LEZEN?

Auteur: Richt Kooistra – Bron: KIJK