Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Showflits: Levchenko houdt zoon Kiy in de lucht en Hans Kazàn apetrots op kleindochter

In een flits het laatste shownieuws over zwangere BN’ers en bekende baby’s. Luchtige gespreksstof voor op het schoolplein of bij het koffiezetapparaat.

Advertentie

Lion King

Trotse ouders Victoria en Levchenko showen steeds meer kiekjes van de pasgeboren Kiy op Instagram. De meest recente foto is prachtig en het delen waard. Een silhouet van vader en zoon met blote basten in de ondergaande zon. Net de Lion King! Victoria schrijft: ‘It doesn’t get any better than this <3′. En zo is het.

Ziek, zwak en… zwanger!

‘Yihaaa mijn vrouw is zwanger, acht weken al’. Ben Saunders en zijn vrouw Janita verwachten samen een eerste kindje. Ben heeft, net als Janita, al een dochter uit een eerdere relatie. De meisjes, Stacey en Nikia, krijgen er dus een broertje of zusje bij. Op de foto die Ben op Instagram plaatste, is te zien hoe hij poseert met de echofoto en ondertussen het haar van Janita vasthoudt die boven de wc hangt. 

Advertentie

Babynieuws

De rollen beschuit en pakken muisjes kunnen eindelijk uit het keukenkastje. Inge Schrama, beter bekend als Sjors uit Goede Tijden Slechte Tijden, is moeder geworden van een zoontje. Aan RTL Boulevard heeft de actrice laten weten dat het hele gezin het ‘bijzonder goed’ maakt. Het jongetje luistert naar de naam Hugo. Samen met haar vriend Daniël Samkalden heeft ze al een dochtertje, de 3-jarige Betty Sue.

Advertentie

Mooie tovertruc

Feest in huize Kazàn. Oscar en zijn vrouw Bregje hebben een dochter gekregen, en opa Hans is apetrots! Het meisje heeft de naam Skylar gekregen. Bij de foto op Twitter schrijft de nieuwbakken vader: ‘Welkom Skyler. Onze prachtige dochter’.

oscar kazan twitter

MEER LEZEN? 

Auteur: Marjolein Schel – Bron: KIJK

Commercieel – Hema – Offer –  Hydrofieldoeken

Hydrofieldoeken

Drie multifunctionele hydrofiel doeken
Shop nu