SMS-foutje resulteert in hilarisch kraambezoek van wildvreemden

Door een verkeerd geadresseerd sms-je in the heat of the moment ontstond er een hilarisch moment voor kersverse ouders in het Amerikaanse Georgia.

Het eerste kind van Mark en Lindsey Lashley, een zoon, werd afgelopen zaterdag in Bainbridge geboren. In alle euforie stuurden ze een groepsbericht naar familie en vrienden, maar vrij snel kwamen ze er achter dat daar een verkeerd nummer tussen zat.

Advertentie

Overenthousiaste oma

“Mijn moeder stuurde het groeps-smsje en haakte daar overenthousiast ook het mobiele nummer van mijn neef bij aan. Maar mijn neef heeft inmiddels een ander nummer en dus kregen een een totaal wildvreemd iemand onze geboorteaankondiging op zijn telefoon binnen”, legt Mark Lashley in een interview uit.

De ‘neef’ bleek in werkelijkheid Dennis Williams te zijn. Hij kon het smsje wel waarderen en besloot actie te ondernemen. Zijn reactie naar de familie: “Ik ken jullie niet, maar ik en mijn vrienden komen even langs om op de foto met de baby te gaan.”

text-mistake-family-inline-today-160321_b39e2fa5f47ed51907c77a347268e27c.today-inline-large

Kraamcadeau’s

De familie regeerde met 4 LOL-emoticons en lieten weten in welke ziekenhuiskamer ze zaten. En Dennis Williams hield woord, hij en zijn broer kwamen op bezoek, met kraamcadeau’s en een glimlach van oor tot oor.

“Ze hadden luiers gekocht, flesjes en een speentje… zo lief van ze”, zegt Mark. De foto van de broers met Mark en Lindsay is inmiddels viraal gegaan.

11169159_568309096661645_3990453017858495385_n

Nu wil de familie vooral in alle rust kunnen genieten van hun zoon. “Onze telefoons hebben roodgloeiend gestaan. De hele wereld heeft met ons meegeleefd. Ik kreeg zelf een telefoontje van iemand uit Afrika om me te feliciteren”.

Auteur: Suzanne de Goeij – Bron: Today Parents – Beeld: Facebook / Deorick Williams