Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Dit zegt zijn sterrenbeeld over wat voor vader hij wordt

Ben je in verwachting van je eerste kind en razend benieuwd hoe je partner zal zijn als vader? Daar hebben astrologen wel wat ideeën over. Dit zegt zijn sterrenbeeld over zijn karakter als vader.

Advertentie

Ram (21 maart – 19 april)

Volgens de astrologie zijn Rammen vurige types. Grote kans dat jouw partner een intense en gepassioneerde vader wordt. Doet je kind mee aan een wedstrijd of een optreden? Dan staat zijn papa het allerhardst voor hem te juichen.

Stier (20 april – 20 mei)

Is je partner een stier? Dan heb je vast gemerkt dat hij koppig en eigenwijs kan zijn en graag zijn gelijk haalt. Als hij nu vaak met jou discussieert, doet hij dat later ook met je kind. Helemaal niet erg, want dat kan hartstikke leerzaam zijn.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hebben (ook als ze niet echt een tweeling zijn) de eigenschappen van iemand die gewend is altijd met een ander samen te leven. Ze zijn flexibel en makkelijk in de omgang en kunnen zich aan elke situatie aanpassen. Handig voor vaders met een groot gezin.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is een huiselijk type. Hij hecht veel waarde aan thuis zijn en het huis op orde hebben. Daarnaast is hij beschermend: hij zal zijn gezin altijd verdedigen. Daar heeft je kind een rots in de branding aan.

Advertentie

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een leeuw is een trots dier, de koning van de jungle. Het sterrenbeeld Leeuw heeft daar iets van weg: je partner is trots op zijn gezin en heel loyaal. Grote kans dat hij jullie baby straks direct aan iedereen wil laten zien.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als jouw partner een Maagd is, heeft hij zijn zaakjes graag op orde. Hij werkt snel en doelgericht en kan soms een controlfreak zijn. Alles is thuis tot in de puntjes geregeld, maar hij kan wel wat moeite hebben met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal gaat voor eerlijkheid en gelijkheid. Je partner zorgt voor harmonie en vrede in huis. Hij houdt niet van ruziemaken, maar scoort wel punten als bemiddelaar.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Is je partner Schorpioen? Dan is hij eindeloos creatief. Dat zal bij het vaderschap goed van pas komen. Denk aan traktaties, kinderfeestjes, verkleedpartijtjes, samen knutselen. Echt iets voor hem.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn strebers. Ze leggen de lat hoog en stellen graag doelen. Jouw partner zorgt ervoor dat het zijn gezin aan niets ontbreekt. Jij en jullie kind zijn zijn prioriteit.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw partner wil alle aspecten van het vaderschap zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Kijk niet raar op als hij op YouTube alvast filmpjes bekijkt over hoe je een autostoeltje vastmaakt. Hij wil het gewoon graag allemaal goed doen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman is gevoelig en empathisch. Met een baby op komst zul je die gevoeligheid goed merken. Hij smelt al als hij aan jullie baby denkt. Dat wordt na de geboorte alleen maar sterker.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Van alle sterrenbeelden is de Vissen het meest verzorgend. En net als de Waterman is het een emotioneel type. Je partner heeft een groot hart en zorgt graag voor jou en je kind.

Bron: Romper.com

Tara Stokdijk

Zwangerbox partnerpagina Waterwipes 2022

Waterwipes

Bekijk de website