Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Té lief: baby komt niet meer bij om spelende labradoodle

Kinderen en honden: soms een risicovolle combinatie, maar ze kunnen ook de beste vrienden zijn! Een Amerikaanse baby heeft geen rammelaar of gekke bekken van papa en mama nodig, zijn labradoodle laat ’m namelijk dubbel liggen van het lachen. En dat staat op beeld!

Een moeder heeft vastgelegd hoe haar zoontje en hond met elkaar omgaan. Wat blijkt? Zowel de viervoeter als het jochie zijn dól op elkaar. Terwijl de zwarte labradoodle niets liever wil dan spelen met zijn kameraad, ligt de baby vooral in een deuk om de gekke sprongen van de hond.

Advertentie

Lees ook: Veilig omgaan met honden en kinderen

Beste vrienden

In de video is te zien hoe de hond heen en weer springt, en met zijn staart kwispelt. Af en toe komt hij met zijn snuit bij de baby. Het jochie schaterlacht het uit. De moeder besloot de schattige beelden te delen op social media, waar de video binnen no time werd verspreid.

Huisdier voor de kinderen?

Denk je erover een huisdier te nemen? Maar twijfel je of het een hond, kat, cavia, parkiet of ander dier moet worden? En wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van het hebben van een huisdier als je jonge kinderen hebt? Kijk hier welk dier het beste past bij jullie gezin.

Bron: babygaga.com – Beeld: YouTube