Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
door

Té schattig: 2-jarig meisje speelt de Frozen-scène van haar leven

'Let it go, let it gooo.' Sinds Disneys Frozen droomt menig meisje van een prinsessenleven à la Elsa. Deze peuter uit Texas kwam wel heel dichtbij haar droom en deed de animatiefilm na in de sneeuw. De beelden zijn om bij weg te smelten. Zélfs als je het lied niet meer kunt horen.

De ijzige sprookjeswereld van Frozen spreekt tot de verbeelding van haast ieder meisje. Toen de sneeuwvlokken uit de lucht dwarrelden, greep de 2-jarige Madelyn haar kans. Ze hulde zich in haar Elsa-jurk (of nou ja, haar moeder) en sprintte naar buiten. In de perfecte Frozen-setting speelde ze haar favoriete Disneyfilm na, compleet met vrolijke huppeltjes en danspasjes.

Advertentie

Lees ook: De 12 levenslessen die Disney ons geleerd heeft

Heel even de echte Elsa

Madelyns moeder probeerde haar nog een jas aan te trekken, maar dat liet de peuter absoluut niet toe. Niets kon haar ultieme Elsa-moment verpesten. Dan maar de camera erbij pakken om het überschattige tafereel vast te leggen. Niet te lang natuurlijk – de peuter is nog niet zo bestendig tegen de kou als prinses Elsa. Al dacht Madelyn hèèl even van wel.

Jongens in een Elsa-jurk? Logisch, vindt columnist Peter Nilsson

Bron: people.com – Beeld: Facebook still